JABRA draadgebonden headsets en toebehoren

Contacteer ons

Jabra, PAS EEN DOEL: geluid, ontwikkeld voor u 

Jabra maakt deel uit van de GN-groep, die bijna 150 jaar geleden werd opgericht. Vandaag verkoopt het bedrijf hoofdtelefoons voor het grote publiek, professionele headsets en hoortoestellen. Met een enkel doel: uw leven beter laten klinken.

JABRA deelt zijn assortiment professionele speakerphones en headsets op in 3 categorieën

1. Intensief professioneel gebruik van een telefoon 

Ideaal voor medewerkers van callcenters, gebruikers van overheidsdiensten, financiële adviseurs die telefonische bijstand verlenen, enz. Praten staat centraal bij de activiteiten van deze gebruikers. Ook moeten ze telefoontjes kunnen plegen en zich in soms lawaaierige omgevingen kunnen concentreren.

2. Zittende medewerkers

Tal van oplossingen voor iedereen die zich beter wil concentreren en goede gesprekken wil voeren in zijn kantoor, vergaderzaal of thuis.

3. Mobiel gebruik voor telewerkers

Onze oplossingen voor mobiele toepassingen zijn de ideale keuze voor gebruikers die handenvrij moeten kunnen communiceren.

MAITEL, officiële verdeler van het assortiment hoofdtelefoons en accessoires van JABRA voor heel het Belgische en Luxemburgse grondgebied
MAITEL is gespecialiseerd in professionele headsets van JABRA die bescherming en comfort bieden aan de meest veeleisende gebruiker.
Wij hebben een grote voorraad van het volledige assortiment hoofdtelefoons die op telefoontoestellen van om het even welk merk kunnen worden aangesloten (één hoorn of twee hoorns), maar ook modellen die uitgerust zijn met USB, bluetooth, quick disconnect en tal van andere mogelijkheden.

Neem zeker eens contact op voor meer informatie !

De draadgebonden oplossingen van JABRA

de draadloze oplossingen van jabra

TOEBEHOREN VOOR JABRA-HEADSETS

CONFERENCE PHONES VAN JABRA