JABRA draadloze headsets en toebehoren

Contacteer ons

MAITEL is GECERTIFIEerd GOLD RESSELER door PLANTRONICS

Dankzij deze erkenning op de Belgische en Luxemburgse markt kunnen we het volledige, ruime productassortiment van PLANTRONICS aanbieden, of het nu om headsets, handenvrije systemen, conferentieheadsets of software gaat.

PLANTRONICS innoveert al ruim 50 jaar lang met headsets en handenvrije oplossingen waarmee u kunt: Communiceren – Samenwerken – Connecteren.
Vandaag kan men veel mobieler werken door aan smarter working te doen, dankzij nieuwe technologieën; de traditionele manier van werken is voorgoed veranderd.

Mensen, plaatsen en technologie werken samen.

Bevordert het engagement, de productiviteit en het werkcomfort.

Van een eenvoudige hoofdtelefoon met draad die kan worden aangesloten op een telefoon, een bluetooth-systeem of DECT-systeem dat op een softphone, pc of MAC, smartphone of tablet kan worden gebruikt, alles is mogelijk!
PLANTRONICS verkoopt niet alleen headsets en luidsprekers, maar ook software en diensten waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Zo kunt u voor de best mogelijke communicatieomgeving zorgen.

Wat uw behoeften ook zijn, PLANTRONICS & MAITEL hebben de oplossing!

MAITEL is gespecialiseerd in alle projecten van alle groottes waarbij de hoofdtelefoons en oplossingen van PLANTRONICS worden gebruikt. Ondersteuning en een specifieke dienstverlening in combinatie met onklopbare voorwaarden maken van ons uw partner bij uitstek. Raadpleeg ons!

Ook voor onze draadloze Plantronics-headsets, contacteer ons voor meer informatie.

De draadgebonden oplossingen van PLANTRONICS

DE DRAADLOZE OPLOSSINGEN VAN PLANTRONICS

TOEBEHOREN VOOR PLANTRONICS HEADSETS

CONFERENCE PHONES VAN PLANTRONICS